X
تبلیغات
دفترچه یادداشت هنری من - کیک هویچ و گردو

دفترچه یادداشت هنری من

کیک هویچ و گردو

من عاشق کیک های نرم و سبک و ترد هستم و کیک هویچ از اون دسته کیک هاست.
------------------------------------------------------------
سلام به دوستان خوبم .من معمولا این چنین روزهایی سعی می کنم حتما کیک درست کنم واونرا با خامه وشکلات تزیین کنم .ایندفعه برای تنوع کیک هویج وگردو درست کردم .برای اولین بار بود این کیک را امتحان میکردم باورم نمی شد اینقدر خوشمزه باشه .من اونرا را مخلوط پودر بادام وهل تزیین کردم .شما که همگی هنرمند وبا سلیقه هستیدومی تونید به دلخواه با گردو وشکلات اونرا زیبا تر کنید . .راستی روز پدررا به همه پدرهای خوب ومهربان تبریک عرض می کنم . 

 

مواد لازم :

تخم مرغ :۴ عدد

آردسفید :۳۰۰ گرم

شکر :۳۰۰ گرم

هویج رنده شده :دو لیوان

گردو پودر شده :۶۰ گرم

روغن :یک سوم لیوان

آب : یک سوم لیوان  

بیکینگ پودر :دو قاشق چای خوی سر پر

جوش شیرین :نصف قاشق چای خوری

وانیل :یک قاشق چای خوری

دارچین :دو قاشق چای خوری

 طرز تهیه :

ابتدا چهار تخم مرغ وشکر ووانیل را حدود ده دقیقه می زنیم تا سفید وکش دار بشه .وبعد روغن وآب راهم اضافه می کنیم وباز حدود دو تا سه دقیقه خوب بهم می زنیم .

سپس هم زن را کنار می گذاریم و آرد وبیکینگ پودروجوش شیرین ودار چین را که قبلا با هم مخلوط شده وسه بار الک شده را در چند مرحله به موادمون اضافه می کنیم وبا لیسک خیلی آروم هم می زنیم .

 

در نهایت هویج وگردو را هم اضافه می کنیم .

قالب را چرب می کنیم ومایع کیک را آروم در قالب می ریزیم

.من این کیک را در  حرارت ۱۳۰ درجه وبه مدت یک ساعت وربع درست کردم (البته حرارت فر من خیلی زیاده )ولی اگه حرارت فر شما استاندارد هست بهتره این کیک در حرارت پایینتر مثلا ۱۶۰ درجه سانتی گرا د وبه مدت طولانی تر پخته بشه .

ذکر این نکته لازمه که کیک هویج خیلی ترد وشکننده است و در حین منتقل کردن اون از قالب به ظرف مورد نظر مواظب باشید ترک بر نداره وخورد نشه .نوش جان .

منبع

+ نوشته شده در  دوشنبه سوم آبان 1389ساعت 8:3  توسط   |